Måndag :(

Usch! 5 dagars jobb framför sig nu...

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Det behövs ibland fast att det är tråkigt! Blir nog lite fest med Mia nästa helg :)

Äntligen är valet slut! Det är det enda dom har traggat om i mer än en månad nu. Synd bara att moderaterna vann igen... :(

När jag slutar ska jag åka hem till Sandra och färga hennes hår och sen ska vi ut och gå :) Jag har blivit duktig! Jag äter bara godis och skräpmat på helgerna, äter knäckebröd och en frukt till lunch på jobbet och sen har jag börjat dricka Cho Yung te :) Och så försöker jag röra lite mer på mig än innan ;) Så får se om jag blir smal nu då :)

Ha det så bra!

Imorgon är det fredag :)

Har precis varit ute och gått en byarunda med Jossan.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen innan idol börjar :)


Boots från skopunkten! Dom till vänster tycker jag är asballa! Vill ha dom såååååååå mycket! Dom till höger har jag redan i bruna fast i den lägre modellen och jag vill ju ha ett par svarta också ;)

Ha en trevlig kväll!


Onsdag

Sitter på jobbet nu! Slutar kl. 15.00 och då ska jag in till stan och träffa Ursula :) Har ju inte träffats på ett antal månader. Ska bli jätte kul!

Förresten! Jag och Micke fick inte lägenheten som jag skrev om tidigare :( han som låg före oss i kön hade också tackat ja... Men det kommer ju fler så det är bara att söka vidare...

Nu ska jag börja jobba igen!

Puss&Kram


Tiden går för fort!

Så! Då var det Söndag igen...
Helgen går verkligen för snabbt!
Jobb imorgon som vanligt...

Mia har åkt till Bulgarien idag! Vilken lyckost! Jag vill också åka!

Ha det så bra alla!


Dessa jeansleggingsen beställde jag i veckan :) Fruktansvärt sköna!

Klockor


Dessa snygga klockorna hittar du på www.aldora.se och dom kostar bara 399 kr för båda! Jag ska lätt kopa dessa färgerna! Så snygga!!!

September!

Oj vad tiden går fort! Redan September!

Jag har varit i Manchester, varit på inflyttningsfest hos Erika och Linus och sen har vi firat Tomas som fyllde 25 år och min fina vän Sandra som fyllde 22 år. Jag har även varit på Släktträff.

Denna veckan ska jag umgås så mycket som möjligt med Mia för hon åker till Bulgarien på Söndag :( Vill också åka! Kommer sakna henne!

Jag och Micke har kollat på lägenhet i Kristianstad :) Och vi får reda på idag om vi får den! Nervös :) Där var rätt mycket att göra vid men det gör inget för då får man ju det som man själv vill ha det :) Kommer bli jättefin!

Ha det så bra!


RSS 2.0